Duurzame rietjes groothandel

Rietjes van riet, scherpste prijzen

Rietjes van riet wurde nie sompig! Ich habe viel getrunken und bin zufrieden.

Rietjes Ikea

Was sind die Ikea-Rezepte, die Sie in Ihren Restaurants kaufen können?

De rietjes die je in sommige restaurants van Ikea krijgt zijn gemaakt van riet en in sommige Ikea filialen hebben ze nog papieren rietjes. Als je geen papieren rietjes in je smoothie of ander Ikea drankje hebt ontvangen ben je vast benieuwd wat voor rietje dit was. War het een bruin / houtachtig rietje? War het een bamboe rietje?

Was für ein Ikea-Riegel?

Het rietje dat je waarschijnlijk bij Ikea hebt ontvangen is waarschijnlijk het rietje van riet. Zij zijn een paar jaar geleden een samenwerking aangegaan met een merk dat onder andere rietjes van riet verkoopt. Ben je benieuwd naar deze rietjes van riet? Straw by Straw heeft rietjes van riet! Diese Produkte bestehen aus keinem Kunststoff und können über unseren Webshop erworben werden. 

 

Ikea große rietjes

Sind die Anfragen von SUP Wetgeving Heeft ook Ikea de plastic rietjes moeten vervangen. Misschien ben je de Ikea Rietjes gewend voor je smoothies, proteine ​​shakes, milkshakes of gewoon als handige rietjes voor thuis. Als het goed ist hebben ze nu gewoon papieren rietjes in hun sortiment, deze kun je in de winkel kopen. Maar ben je op zoek naar een premium rietje? Dan heb je wellicht de rietjes gezien die zij in hun restaurants hebben. In sommige filialen van Ikea hebben ze namelijk rietjes van riet. 

 

Duurzame rietjes Horeca-Großhandel

Heb of ken je iemand die een restaurant heeft? Dan kun je deze duurzame rietjes van riet die je in sommige filialen van Ikea hebt gezien ook order via groothandels zoals HANOS, Bidfood en Sligro! Je kan hier terecht voor rietjes van bamboe, riet of stro. Deze milieuvriendelijke rietjes zijn een goed alternatief voor de plastic rietjes die je jaren terug gewend was. 

 

Über unseren Webshop können Sie die gewünschten Rietjes von Riet bestellen! Sie können auch über weitere Gastronomie-Großhandelsgeschäfte verhandelt werden. Bekijk hier het overzicht van onze verkooppunten. 

Milieuvertrauenswürdige Tiere, die aus Kunststoff bestehen. Hier finden Sie alle Alternativen.

Koop rietjes van Stro

Koop Rietjes van Riet

Koop Milchshake Rietjes

1 of 12

Die #1-Rätjes van riet blijven stevig

100% Plastikfrei

Onze rietjes bevatten geen plastic, het zijn namelijk gewoon plantengels!

Gluten-frei

Ook onze rietjes van tarwestengels zijn glutenvrij. Dies ist der getest ism de Nederlandse Coeliaki Vereniging.

Robust

Onze rietjes van riet zijn stevig en gewesen niet sompig! Ze zijn geschikt voor eenmalig gebruik.