100% biologisch abbaubar

Kostenlose Probe aanvragen

 Rietjes in Meerdere-Durchmessern

Rietjes bestellen

Nachhaltige Strohhalme

Wil jij natuurlijke, duurzame rietjes kopen? Bij ons kun je de beste kwaliteit rietjes bestellen. Straw by Straw in Amsterdam Produzent en Levert Rietjes Gemaakt van riet en Tarwestro. Hiermee dragen we bij aan het minimaliseren van het gebruik van plastic rietjes en de verwoestende effecten van plastic op het milieu. Wij zorgen voor hoogwaardige, duurzame en esthetisch aangename rietjes die je tegen een scherpe prijs kunt kopen.

Will je de rietjes uitproberen?

Tester kostenlos!

Verschillende soorten duurzame rietjes bestellen

Wanneer je duurzame rietjes wilt bestellen, heb je bij ons de keuze uit verschiedene Formen und Größen. Wij bieden onder andere rietjes aan die speciaal gemaakt zijn voor longdrinks. Daarnaast vind je bij ons ook rietjes voor speciale soorten drankjes. Denk aan bijvoorbeeld rietjes voor je cocktail, maar ook voor het drinken van lekkere milkshakes. Wir hebeln al onze verschillende rietjes aan zowel groothandels en toeleveranciers. Ook als ondernemer kun je bij onze groothandel jouw gewenste duurzame rietjes direct bij ons bestellen. Al vele ondernemingen ging je voor met het kopen van onze duurzame rietjes! Onze rietjes zijn ideal als alternatief op plastic rietjes. Als je bij ons duurzame rietjes wilt bestellen, ben je verzekerd van rietjes die goed zijn voor het milieu en die bijdragen aan de tevredenheid van jouw gasten.

Duurzame rietjes bestellen met een hoog comfort doe je bij ons bedrijf

Will je meer information over het kopen van duurzame rietjes voor jouw onderneming? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je bereikt ons door te bellen naar tel:+31 6 48 142 608 oder senden Sie eine E-Mail an hallo@strawbystraw.com. Wir beantwoorden je vragen over het kopen van duurzame rietjes, geven advies en stellen graag een offerte op maat voor je op. Sehen Sie sich direkt online eine kostenlose Probeversion an. We sturen dan binnen twee werkdagen een sample op, zodat je direct ziet wat je van ons kunt verwachten.

Natürlich, robust und SUP-sicher. Bestel hier duurzame rietjes: