Duurzame rietjes groothandel

Rietjes van riet, scherpste prijzen

Rietjes van riet wurde nie sompig! Ich habe viel getrunken und bin zufrieden.

Natürlicher Pflanzenschutz für Ihr Restaurant

Straw by Straw rietjes zijn gemaakt van echten Pflanzenstengels. Dit betekent niet dat plantenstengels worden verpulverd en bewerkt tot rietje, nee! Wir gebruiken letterlijk rietstengels en tarwestengels om jouw rietjes te maken!

Die vorteile:

Rietjes van riet en van stro zijn composteerbaar, plasticvrij en volldig plantaardig! Daardoor zijn ze geschikt voor jouw cocktails, smoothies maar ook voor milklshakes

Welches Material brauche ich, um Pflanzenschutzmittel herzustellen?

Um die Pflanze zu ernähren, müssen sie einen neuen Baumstamm besorgen. Die Rietstengels kommen aus echten Rietplanten. Diese Pflanzen wurden gekapt, geheilt und sterilisiert, um echte Sicherheit zu gewährleisten!

Bei Straw by Straw gebruiken we deze natuurlijke en duurzame materialen om onze eco-vriendelijke rietjes te produceren. Onze rietjes zijn hierdoor niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eensbiologisch afbreekbaar. Een perfecte keuze voor elke horecazaak die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan!

 

Wie kann ich Pflanzenschutzmittel einsetzen?

 

Onze rietjes wurde gemaakt van de stengels van riet en tarwe. Deze stengels worden zorgvuldig geselecteerd en met de hand schoongemaakt voordat ze worden gesneden tot de juiste maten. Na het snijden worden de rietjes gesteriliseerd zodat je een duurzaam rietje hebt voor jouw horecazaak! In deze productiemethods have been chemicaliën of additieven gebruikt. Das Ergebnis ist een 100% natuurlijk enbiologisch afbreekbaar rietje dat een milieuvriendelijk alternatief biedt voor traditionele plastic rietjes.

 

Welche Arten von Pflanzenschutzmitteln sind das Beste, um sie zu ernähren?

Er zijn veel soorten plantengels. Denk aan bamboe, riet, tarwe en rogge. De rietjes van Straw by Straw zijn gemaakt van riet en tarwestengels. Deze planten zijn duurzaam en hebben een minimale impact op het milieu. Ze groeien namelijk ieder jaar en moeten ook ieder jaar geoogst en gekapt worden! Onze eco-vriendelijke rietjes zijn niet alleen goed voor de planet, maar zijn ook volledigbiologisch afbreekbaar en een geweldige optie voor uw restaurant of bar. Probeer onze rietjes vandaag nog en maak een verschil voor onze aarde!

 

Milieuvertrauenswürdige Tiere, die aus Kunststoff bestehen. Hier finden Sie alle Alternativen.

Koop rietjes van Stro

Koop Rietjes van Riet

Koop Milchshake Rietjes

1 of 12

Die #1-Rätjes van riet blijven stevig

100% Plastikfrei

Onze rietjes bevatten geen plastic, het zijn namelijk gewoon plantengels!

Gluten-frei

Ook onze rietjes van tarwestengels zijn glutenvrij. Dies ist der getest ism de Nederlandse Coeliaki Vereniging.

Robust

Onze rietjes van riet zijn stevig en gewesen niet sompig! Ze zijn geschikt voor eenmalig gebruik.