Verwenden Sie eine natürliche 3-mm-Korrektur für den Heimgebrauch

Drinkrietjes van stro zijn een goed alternatief voor plastic rietjes en zijn zeer geschikt voor drinken zoals: limonade, sap, frisdrank en cocktails. De tarweietjes van Straw by Straw Kommen Sie in ein paar Runden mit blauem Himmel für 500 Stück!

Hier finden Sie eine Sammlung.

Kann ich keine 3mm kaufen?

Als je op zoek gebogen naar dunne rietjes met een diameter van 3 mm - 6 mm, bekijk dan onze collectionie rietjes van stro in natuurlijke kleuren. De verpakkingen zijn speciaal ontworpen voor de horeca zodat je als restaurant eigenaar duurzame rietjes hebt die ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar zijn.

Bestel vandaag nog bij ons en ontdek de voordelen van onze tarwe rietjes.

 

Was ist de prijs van dunne rietjes van 3mm?

Nur ein einziger betaalbarer Preis für 3 mm ist verfügbar. Sie sind mit Papierkram nicht zufrieden. Wenn Sie Papiere kaufen, die Sie gerade gekauft haben, können Sie sich keine Sorgen mehr machen! Straw by Straw gaat voor duurzaamheid en gelooft erin dat dit voor iedereen haalbaar is tegen betaalbare prijzen. Daarom bieden wij altijd concurrerende tarieven (óók via groothandels zoals HANOS, Bidfood en Sligro). Vanaf 0.019 Cent heb je al een rietje! Bekijk hier het volleige overzicht.

Was für ein großer Verbrüder? Bitte kontaktieren Sie uns nicht, um mir ein Angebot zu machen.

 

Ist es möglich, dass Sie keine 3-mm-Korrektur haben, die Sie bestellen können?

Die Dunne rietjes van stro zijn verkrijgbaar in den Längen: 15 cm, 20 cm und 23 cm. Gebruik je normaliter rietjes van 21 cm? Dan zijn de longdrink rietjes geschikt!

Onze tarwestro rietjes zijn verkrijgbaar in een doos met 500 rietjes, waarvan de diameters verschillen tussen 3mm - 6mm. Deze rietjes pass ook bij de Prikit prikaccessoire sterben je gebruikt om een ​​gat te prikken in kleine flessen.

Rietjes van stro zijn niet alleen alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar bieden ook een geweldige drinkervaring voor je klanten want ze been niet sompig. Bovendien zijn zebiologisch afbreekbaar en kunnen ze na gebruik eenvoudig worden weggegooid zonder het milieu te schaden.

Sie müssen sich nicht mit uns in Verbindung setzen, um Ihr Unternehmen zu kontaktieren und Ihren Kunden die Möglichkeit zu geben, unsere Kunden zu kontaktieren!

 

Was ist de Levertijd van dunne rietjes van 3mm?

Onze dunne rietjes van 3 mm zijn direct leverbaar! Als Restaurant eigenaar kun je snel en gemakkelijk overstappen op onze milieuvriendelijke tarwestro rietjes. Wij begrijpen dat je geen tijd te verliezen hebt in de drukke horeca-industrie, daarom bieden wij een snelle levering aan.

Für 14.00 Uhr ist der Tag nicht mehr gültig.

Rietjes van stro zijn fragiel und knappen snel as ik er even in knijp. Wie ist es mit der Verwendung einer 3-mm-Stange?

Als de rietjes in een doos aankomen zijn ze droog en daardoor kunnen ze inderdaad snel knappen als je erin knijpt. Laat je het dunne rietje echter een aantal seconden in een glas water, cocktail of ander drankje staan? Dan trek het vocht in waardoor de rietjes were flexibel en dus niet meer fragiel. Test het uit, vraag een free proefpakket aan!

 

Rietjes van stro pro 3000 Rietjes:

Rietjes van stro pro Packung: