Sie benötigen keinen Kunststoff für den Perforator von Prikit Kroonkurk

"Hey! Waar zijn julle dunne rietjes gebleven? Wij gebruiken julle duurzame rietjes van stro omdat ze lekker dun zijn wollen wir prikken van die gaatjes in de doppen van onze flesjes."

Benutzen Sie einen Kroonkurk-Perforator, um Ihre Haare in die Tasche zu stecken?

Met een kroonkurk perforator kun je gemakkelijk en snel gaatjes 'perforeren' en dus prikken in de dop van een flesje. Zo'n Perforator ist für andere erhältlich: Prikit, Opener Pro und Bottle Bob. Omdat je hiermee een gat van Ø 5 mm in je fles dop prikt, heb je dunne rietjes nodig. Deze dunne rietjes zonder plastic vind je bij Straw by Straw!

Was ist het nut van een prikit kroonkurk perforator voor de horeca?

De Prikit is een klein, groen apparaatje dat bovenop een blikje of kroonkurk (dop) van een flesje gezet kan geworden. Hiermee maak je makkelijk gaatjes in metalen kroonkurken. Maar waarom zou je dat willen doen in jouw restaurant? Het antwoord is simpel: het zorgt ervoor dat je gemakkelijk bier of frisdrank uit de fles kunt schenken zonder dat er een grote hoeveelheid schuim ontstaat.

Wanneer de metalen kroonkurk wordt geperforeerd met een prik kroonkurk perforator, ontstaat ist een kleine opening in het midden van de kroonkurk. Hierdoor kan de lucht ontsnappen wanneer je de fles opent en wordt er minder schuim gevormd. Dit zorgt ervoor dat je het drankje gemakkelijker kunt schenken en dat er meer vloeistof in het glas terechtkomt.

Daarnaast biedt een prik kroonkurk perforator nog andere voordelen. Het maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de kroonkurk opnieuw te sluiten zodat het drankje niet uit de fles lekt. Dit is handig as jouw klant de fles nog niet helemaal wilt opdrinken en hem bijvoorbeeld wilt bewaren voor later.

Kortom, ein echter Perforator ist eine handliche Hilfe für Bier- und Frisdrankliefhebber. Es ist nicht notwendig, dass Sie sich während der Zeit, in der Sie etwas schenken, um etwas kümmern, aber Sie müssen sich die Mühe machen, die Dateien nach dem Öffnen zu öffnen. Es handelt sich um eine kleine Investition, die mir viel Spaß macht und es mir ermöglicht, das Beste aus meinem Lieblingsgetränk herauszuholen. Da ich noch keinen Kroonkurk-Perforator habe, ist das ein großer Vorteil, um ein einziges Mal zu schaffen, ohne dass es etwas anderes gibt!

Dunne rietjes voor de Prikit kroonkurk Locher 

Onze dunne rietjes van stro zijn perfect voor glasur flessen waar je de gaatjes in prikt met de Prikit perforator. Diese duurzame rietjes van stro hebben een diameter tussen de 3-6 mm en passagier door het gat wat je prikt met de Prikit perforator. Zorg er ook voor dat je stevig genoeg op de perforator drukt, zodat de gaatjes voldoende groot worden voor een rietje.

Bekijk here de collectie duurzame, dunne rietjes voor de Prikit kroonkurk perforator:

Rietjes van stro pro 3000 Rietjes:

Rietjes van stro pro Packung: