Zum Inhalt
100% biologisch abbaubar
Kostenlose Probe aanvragen
Rietjes in Meerdere-Durchmessern

Dikke rietjes

Ben je op zoek naar dikke, stevige rietjes die ook nog eens milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar zijn? Dan zit je bij Straw by Straw in Amsterdam helemaal goed. Wijproduzenten namelijk rietjes gemaakt van riet in verschillende soorten en maten. Onze producten zijn zeer geschikt voor de horeca en minimaliseren het gebruik van plastic binnen jouw onderneming. Je koopt de rietjes in grote hoeveelheden in, maar vindt onze products ook bij diverse groothandels en toeleveranciers.

Will je de dikke rietjes eerst uitproberen?

Tester kostenlos!

Dikke, stevige rietjes mit einer fijne structuur

Voor verschillende drinkjes, zoals Boba Tee en Milchshakes, ist het aan te raden om dikke, stevige rietjes aan te schaffen. De rietjes moeten immers een tijdje meegaan en niet te snel drassig worden. Daarom Produzenten wij rieten rietjes die bijna net zo stevig zijn als bamboe, wat de rietjes sterker maakt dan de papieren versie. Ze gaan lange tijd mee en hebben een natuurlijke structuur en duurzame uitstraling. Zo draag je niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan het comfort und gebruiksgemak van jouw gasten.

Vraag een free sample aan en ervaar het zelf

Ben je benieuwd hoe onze stevige, dikke rietjes eruitzien? Vraag dan online und gratis Probe aan. Wir sturen de probe binnen twee werkdagen naar je op, zodat je de rietjes zelf kunt testen. Ook stellen we graag een op maat gemaakt offerte voor je op. Heb je vragen of wil je advies over welke rietjes het meest geschikt zijn voor jouw onderneming? Neem dan gerust Kontakt traf ons op door te bellen naar +31 (6)48 142 608 oder senden Sie eine E-Mail an hallo@strawbystraw.com.

KEINE KUNSTSTOFFEINWEG MEHR. JE. NOCHMAL.

Jeden Tag verwenden wir weltweit Millionen von Einwegartikeln aus Plastik. Warum damit weitermachen, wenn jedes Jahr Millionen von Strohhalmen in der Natur wachsen?

Treten Sie der #StrawbyStraw-Community bei!

Probieren Sie nachhaltige Weizenstrohhalme aus, kostenlose Muster.