Dikke rietjes, Milchshake rietjes zonder plastic

De perfecte dikke rietjes voor jouw Smoothies zum Mitnehmen!

Für 14.00 Uhr ist der Tag nicht mehr gültig! 

Sind Smoothies, Milchshakes oder Milchshakes zum Mitnehmen erhältlich?

Ja, hier bin ich Straw by Straw bieden we brede en dikke rietjes aan die perfect zijn voor smoothies, ijskoffie en milkshakes. Onze rietjes van riet zijn zeer robuust en hebben een milieuvriendelijke uitstraling. Ideal zum Mitnehmen von Zaken, Koffiezaken, Smoothie-Bars und Restaurants, die hun drankjes op een duurzame manier willen serveren zonder af te doen aan de kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak een positive impact op het milieu!

Bei Straw by Straw weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste rietjes te hebben voor verschillende drankjes. Onze dikke rietjes zijn perfect voor smoothies, vruchtensappen, ijskoffie en milkshakes omdat ze een breder en steviger ontwerp hebben. Dit betekent dat je zonder problemen dikke drankjes kunt drinken zonder dat het rietje verstopt raakt of breekt. Bovendien hebben al onze rietjes een milieuvriendelijke uitstraling, wat betekent dat je niet alleen geniet van je heerlijke drankje, maar ook bijdraagt ​​aan een duurzamere wereld én dat ook aantoont. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw setje dikke rietjes voor de ultieme take-away ervaring!

Es gibt verschiedene Arten von Rietjes van Riet. Das sind die riesigen Riegel mit einer dicken Tür:

  • Smoothie rietjes zijn geschikt voor (wegwerp) Smoothies (6-8 mm x 150 mm, 6-8 mm x 200 mm und 6-8 mm x 250 mm)
  • Milchshake-Schikt für Milchshakes zum Mitnehmen (9-11 mm x 150 mm, 9-11 mm x 200 mm und 9-11 mm x 250 mm)
  • Cocktail rietjes geschikt voor cocktails (6-8mm x 150mm, 6-8mm x 200mm und 6-8mm x 250mm )

Heb ich einen 12-mm-Rietje? Dann müssen Sie möglicherweise auch die 9-11-mm-Riegel testen!

 Wij Bieden een Breed Assortiment aan dikke rietjes die perfect zijn voor smoothies, ijskoffie en milkshakes maar ook voor take away. Onze rieten rietjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal, namelijk plantenstengels! Hierdoor hebben ze een stevige structuur, zodat ze niet snel breken en ze worden ook niet sompig. Bovendien hebben ze een eco-vriendelijke uitstraling, wat perfect past bij de duurzame uitstraling van jouw horeca-onderneming.

Bekijk ons ​​sortiment en ontdek welke dikke rietjes het best passagier bij jouw take away-koffiezaak of restaurant! 

Für 14.00 Uhr ist der Tag nicht mehr gültig!

Von bestel nu ook via HANOS, Bidfood en Sligro de dikke rietjes voor smoothies en milkshakes!

Haben Sie spezielle Rezepte für Smoothies oder Milchshakes zum Mitnehmen?

Ja, dit zijn dus de dikke rietjes uit ons sortiment. Kies voor de 9-11 mm rietjes deze zijn perfect voor smoothies, ijskoffie en milkshakes! Onze rietjes zijn zeer robuust en hebben een eco-vriendelijke uitstraling. Ideal für Take-away-Koffiezaken und Restaurants die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Kies voor onze rietjes en draag bij aan een beter milieu!

1 Packung = 250 stuks, alle prijzen zijn excl. übrigens

Willst du etwas trinken, essen und Limonaden genießen? Entdecken Sie eine andere Sammlung.

Voor 14.00 besteld is dezelfde dag nog verzonden! Von BJetzt auch über HANOS, Bidfood und Sligro mit vielen Tipps für Smoothies und Milchshakes!