Horeca-Rätjes: Kies Straw by Straw und bis zu 32 % auf Steve-Rietjes

Rieten rietjes von papieren rietjes? Tarwe Rietjes aus Biokunststoff PLA Rietjes ?Von Toch Maar Bambus Rietjes?
Straw by Straw - über uns

Biofase rietjes van avocadopit vs rieten rietjes

Kann ich Biofase-Avocado-Riegel kaufen?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen ben je vast op zoek naar en goed alternatief voor plastic rietjes! Misschien ken je de rietjes van avocadopitten al en wil je weten waar ze van zijn gemaakt en wat nou het verschil is vergeleken met milieuvriendelijke rietjes van riet, of duurzame rietjes van stro. Wat jouw keuze ook is , de rietjes moeten duurzaam zijn en zo min mogelijk bijdragen aan het afval problem. In dit artikel vind je het verschil tussen de avocado rietjes en rieten rietjes!

 

Was sind die Zutaten in Bio-Avocado-Riesen?

Biofase avocado rietjes en bestek zijn gemaakt van avocado pitten. Deze rietjes zijn volgens hen gemaakt van biologisch en ecologisch afbreekbaar materiaal. Hoe geworden ze dan gemaakt? Biofase heeft een gepatenteerde technologie waarmee biopolymeren uit de avocadopitten have been gehaald. Er moeten biopolymeren uit de avocadopitten gehaald worden, vervolgens wordt dit gemengd met andere ingredieënten en geëxtrudeerd tot rietjes. Rietjes van Avocadopitten bestehen zu 60 % aus Biomasse. Waar de rietjes nog meer van gemaakt zijn, dat is niet echt te vinden. Het zijn rietjes van bioplastic en hebben ongeveer 240 dagen nodig om te composteren.

Was sind die Zutaten für die Zubereitung von Lebensmitteln?

Gewoon Rietstengel! De productie van onze rieten rietjes ziet er as volgt uit: riet groeit ieder jaar in de natuur en moet ook jaarlijks gekapt worden. Het ruwe materiaal wordt gescheiden voor verschillende toepassingen. Je herkent wellicht de rieten daken maar de holle rietjes worden tegenwoordig ook verzameld voor rietjes! Das grobe Material ist in 3 Matten gesägt: 15 cm, 20 cm und 25 cm, vervolgens gesterilisiert und gedroogd! Daarna wurde ze verpakt en verkocht bij bijvoorbeeld HANOS, Bidfood en Sligro.

Was ist dan het verschil tussen rietjes van avocado pitten vs rieten rietjes?

 

Strohhalme Preis Verfügbar Toegestaan ​​in SUP nass
Avocado Rietjes

war:

16,05 € (250 Stück)

Nicht länger Nein
Rieten rietjes

ist:

18,95 € (250 Stück)

Ja Ja

 

Wie viele Avocado-Pflanzen werden in der EU verkauft?

Ja. 

"Vanaf 3 juli 2021 is het verboden om een ​​aantal specifieke kunststof products voor eenmalig gebruik te verstrekken, waaronder: bestek, borden, roerstaafjes, rietjes en polystyreen schuim (EPS) bekers en houders. Let op: dit verbod geldt ook voor alternative products of bioplastics" bron: Koninklijke Horeca Nederland (Artikel).

 

Ben je ook op zoek naar stevige rietjes voor jouw horeca zaak? Bekijk dan onze natuurlijke rietjes van riet! Deze zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen namelijk gewoon: riet én zijn toegestaan ​​in the nieuwe SUP wetgeving.

Hier finden Sie wertvolle Tipps für den Gastronomiebereich

Straw by Straw Die Mieter sind sicher, die Mieter sind sicher und wir bieten die besten Preise an

Bekijk Horeca Rietjes