100% biologisch abbaubar

Kostenlose Probe aanvragen

 Rietjes in Meerdere-Durchmessern

Alternatief Kunststoff rietjes

Alternatief voor plastic rietjes

Straw by Straw in Amsterdam biedt hét alternatief voor plastic rietjes: rietjes gemaakt van stro en riet! Wir produzieren deze duurzame products om geen plastic rietjes meer te hoeven gebruiken, om zo het hoeveelheid plastic te verminderen. Wij bieden verschillende alternatieven om de plastic rietjes te vervangen. Zo vind je altijd wel een geschikt rietje om nog steeds optimaal van je drankje te genieten.

Will je de alternatief plastic rietjes eerst uitproberen?

Tester kostenlos!

Een duurzaam alternatief voor plastic rietjes

Wij bieden verschillende rietjes als alternatief op plastic. Alternatieve rietjes zorgen ervoor dat er geen plastic rietjes meer gebruikt worden. Dit zorgt voor een vermindering van plastic en daarmee ook een verbetering van het milieu. Om deze reden bieden wij natuurlijke rietjes in allerlei verschillende formaten aan. Er verschillende Materialien sterben een ideale Manier zijn om geen plastic rietjes meer te gebruiken. Zo kun jij het gebruik van plastic terugdringen en bijdragen aan een duurzamere wereld.

Verschillende alternative rietjes

Er zijn verschillende alternatieve rietjes om geen plastic meer te gebruiken. Een alternatief op plastic rietjes, maar ook op papieren rietjes, is bijvoorbeeld rieten rietjes. De natuurlijke structuur van deze rietjes zorgen ervoor dat ze zacht en soepel aanvielen tijdens het drinken. Een ander alternatief is het gebruik van tarwe rietjes. Deze rietjes zijn volledig verteerbaar en daarom een ​​geschikt om in plaats van plastic te gebruiken. Daarnaast bieden wij nog veel meer alternatieve rietjes aan om geen plastic meer te gebruik. Een ander alternatief op plastic rietjes is bijvoorbeeld rietjes gemaakt van avocado.

Vraag meer information over alternative rietjes op plastic en papier

Will je meer information over een alternatief op het gebruik van plastic rietjes? Ons bedrijf in rietjes helpt je graag om geen plastic rietjes meer te gebruiken. Stel al je vragen door contact met ons op te nemen. Dit doe je door ons te bellen via tel:+31 6 48 142 608. Ook kun je een E-Mail sturen naar hallo@strawbystraw.com of unser Kontaktformular invulsiv. We vertellen je graag meer over onze products en stellen een offerte op maat op.

Natürlich, robust und SUP-sicher. Bestel hier duurzame rietjes: