Direkt zum Inhalt
100% biologisch abbaubar
Kostenlose Probe aanvragen
Rietjes in Meerdere-Durchmessern

Alternatief voor plastic rietjes

Straw by Straw in Amsterdam bietet eine Alternative für Kunststoff-Rietjes: rietjes gemaakt van stro en riet! Wir produzieren deze duurzame producten voor de horeca, zonder afbreuk te doen aan het plezier of de esthetiek. Wir bieden rietjes aan in verschillende soorten en maten die geschikt zijn voor diverse drinkjes.

Will je de alternatief plastic rietjes eerst uitproberen?

Tester kostenlos!

Een duurzaam alternatief voor plastic rietjes

Er zijn verschillende redenen waarom onze rietjes het perfecte alternatief zijn voor plastic rietjes. Zo kun je het gebruik van plastic binnen jouw onderneming minimaliseren. Wir kennen alle wel de verwoestende effecten van plastic op het milieu. Door het gebruik ervan terug te dringen, dragen we bij aan een duurzamere wereld. Daarnaast zijn onze rietjes van stro zachter und kunststoff rietjes. De natuurlijke structuur zorgt ervoor dat de rietjes zacht en soepel aanvoelen tijdens het drinken. Niet alleen zijn onze producten een goed alternatief voor plastic rietjes, maar ook voor de papieren Variante. Het zijn sterke de dikke rietjes, waardoor ze niet drassig geworden en lange tijd meegaan.

Vraag mehr Informationen aan

Wil je meer information over onze tarwestro en rieten rietjes, was alternatief voor kunststoff rietjes? Twijfel dan niet om contact traf ons op te nemen via +31 6. Ook kun je een E-Mail sturen naar hallo@strawbystraw.com of unser Kontaktformular invulsiv. We vertellen je graag meer over onze products en stellen een offerte op maat op.

KEINE KUNSTSTOFFEINWEG MEHR. JE. NOCHMAL.

Jeden Tag verwenden wir weltweit Millionen von Einwegartikeln aus Plastik. Warum damit weitermachen, wenn jedes Jahr Millionen von Strohhalmen in der Natur wachsen?

Treten Sie der #StrawbyStraw-Community bei!

Probieren Sie nachhaltige Weizenstrohhalme aus, kostenlose Muster.