Direkt zum Inhalt
100% biologisch abbaubar
Kostenlose Probe aanvragen
Rietjes in Meerdere-Durchmessern

Milchshake rietjes

Willst du einen speziellen Milchshake und Smoothie rietjes kopen, maar vind je het wel belangrijk dat het duurzame rietjes zijn die niet van plastic zijn gemaakt? Dan zit je bij Straw by Straw in Amsterdam. Wijproduzenten namelijk milieuvriendelijke rietjes gemaakt van rietstengels. De rietjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en esthetisch aangenaam. Wij willen het gebruik van plastic minimaliseren en dit duurzame alternative betaalbaar en toegankelijk maken. Daarom bieden we wereldwijd de beste prijzen voor onze rieten rietjes.

Will je de Milchshake rietjes eerst uitproberen?

Tester kostenlos!

Duurzame Smoothie und Milchshake rietjes kopen

Voor Milkshakes en Smoothies is het belangrijk om stevige rietjes te hebben die niet te snel drassig worden. Onze rieten rietjes zijn hiervoor uitermate geschikt. De rietstengels zijn bijna net zo stevig as bamboe, wat de rietjes sterker maakt dan de papieren Variante. Ze zijn daarnaast Eine perfekte Alternative für Kunststoff-Rietjes. De rietjes hebben tevens een natuurlijke structuur en duurzame uitstraling en Door de grote Durchmesser kun je makkelijk drinken. Zo draag je bij aan het comfort van je gasten in aan het milieu. Ben je benieuwd hoe de milkshake and smoothie rietjes eruitzien of wil je ze eens uitproberen voordat je ze gaat kopen? Vraag dan eenvoudig online een gratis Probe aan, sterben wir vervolgens binnen twee werkdagen naar je opsturen.

Kontakt

Onze Milkshake und Smoothie rietjes en de rest van ons aanbod kun je eenvoudig online kopen. Oook Hebelen wir onze producten aan verschillende Groothandels en Toeleveranciers. Heb je vragen over de Hebel von benieuwd hoe de rietjes geproduceerd worden? Twijfel dan niet om contact traf ons op te nemen via +31 6. Daarnaast bereik je ons via hallo@strawbystraw.com der Tür der Kontakt ausfüllen.

KEINE KUNSTSTOFFEINWEG MEHR. JE. NOCHMAL.

Jeden Tag verwenden wir weltweit Millionen von Einwegartikeln aus Plastik. Warum damit weitermachen, wenn jedes Jahr Millionen von Strohhalmen in der Natur wachsen?

Treten Sie der #StrawbyStraw-Community bei!

Probieren Sie nachhaltige Weizenstrohhalme aus, kostenlose Muster.