Direkt zum Inhalt
100% biologisch abbaubar
Kostenlose Probe aanvragen
Rietjes in Meerdere-Durchmessern

Jumbo-rietjes

Gebruik jij binnen jouw horecaonderneming altijd de originele jumbo-rietjes, maar ben je op zoek naar een duurzame Variante? Dan zit je bij Straw by Straw in Amsterdam helemaal goed! Wijproduzenten jumbo-rietjes gemaakt van rietstengels in verschillende maten. Onze producten zijn milieuvriendelijk, zonder afbreuk te doen aan het plezier of de esthetiek. Door de natuurlijke structuur van de rietjes voelen ze fijn aan tijdens het drinken. Met onze rietjes minimaliseer je niet alleen het gebruik van plastic, maar draag je ook bij aan het comfort van je gasten.

Will je de Jumbo-rietjes uitproberen?

Probeer gratis!

Hoe onze duurzame jumbo-rietjes geproduceerd?

Onze jumbo-rietjes wurde gemaakt van riet, maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Wir gebruiken hiervoor échte rietstengels. Deze stengels knipen we op maat tot drinkrietjes. Wir haben uns nicht mit der Hand getroffen. Vervolgens reinigen wir de rietjes met sterilisatiemethoden met heet water. Op deze manier creëren we duurzame wegwerprietjes voor elch trankje. De natuurlijke structuur van de rietstengels zorgt ervoor dat de rietjes dik en stevig zijn en niet drassig worden.

Koop onze rietjes bij diverse toeleveranciers

Je vindt onze jumbo-rietjes bij vielfältig groothandels en toeleveranciers, maar bestelt de producten ook rechtstreeks bij ons. Wij stellen graag een offerte op maat voor je op. Wil je de rietjes eens uitproberen? Vraag dan online und gratis Probe aan. Voor vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen via +31 6 48 142 608 of hallo@strawbystraw.com.

KEINE KUNSTSTOFFEINWEG MEHR. JE. NOCHMAL.

Jeden Tag verwenden wir weltweit Millionen von Einwegartikeln aus Plastik. Warum damit weitermachen, wenn jedes Jahr Millionen von Strohhalmen in der Natur wachsen?

Treten Sie der #StrawbyStraw-Community bei!

Probieren Sie nachhaltige Weizenstrohhalme aus, kostenlose Muster.