Horeca rietjes: Kies Straw by Straw en bespaar tot 32% op stevige rietjes

Rieten rietjes von papieren rietjes? Tarwe Rietjes aus Biokunststoff PLA Rietjes ?Von Toch Maar Bambus Rietjes?

Waar plastic rietjes kopen?

Als horecabedrijf kun je niet meer zomaar plastic rietjes kopen.

Deshalb:

1. Plastic rietjes zijn slecht voor het milieu. Ze belanden vaak in de oceanen, waar ze een groot gevaar vormen voor het zeeleven.

2. Plastic rietjes zijn verboden in de EU én er is veel weerstand tegen bij de consument. Als je als bedrijf nog plastic rietjes gebruikt, kan dit je reputatie schaden.

3. Je hebt dit vast al gezien: i plaats van plastic rietjes kun je kiezen voor duurzame alternatieven, zoals rietjes gemaakt van tarwe stro of riet. Deze zijnbiologisch afbreekbaar en dus veel beter voor het milieu. Het mooie is dat bijvoorbeeld de rietjes van tarwestro heel betaalbaar zijn. Bekijk hier de collectie.

4. Duurzame rietjes lijken misschien iets duurder in aanschaf, maar op de lange termijn bespaar je geld doordat je geen boetes of slechte publiciteit krijgt.

5. Let bij het kopen van duurzame rietjes op de kwaliteit en de grootte. Niet alle rietjes zijn even stevig of geschikt voor alle soorten drankjes.

6. Kies voor een betrouwbare leverancier van duurzame rietjes. Zo weet je zeker dat je goede kwaliteit koopt en dat het hele productieproces duurzaam en ethisch is. Wil je meer weten vorbei Straw by Straw en hoe wij te werk gaan? Senden Sie eine E-Mail an sales@strawbystraw.com

Kortom, als horecabedrijf kun je niet meer om duurzame alternatieven voor plastic rietjes heen. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je reputatie en je portemonnee op de lange termijn. Kies daarom voor rietjes gemaakt van tarwe of riet! Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere wereld, één rietje tegelijk.

Bekijk hier duurzame rietjes voor horeca

Straw by Straw rietjes zijn duurzaam, de rieten rietjes zijn stevig én we bieden de scherpste prijzen

Bekijk horeca rietjes