Dikke rietjes, Milchshake rietjes zonder plastic

Zum Mitnehmen gibt es viele Smoothies und Milchshakes

Dikke rietjes kopen? Bekijk und diese Rietjes van Riet!

Duurzame rietjes van riet zijn er in alle soorten en maten. Er zijn veel cocktail rietjes verkrijgbaar, of rietjes voor limonades. Maar hoe zit dat met smoothies en vruchtensappen? En hoe zit het met rietjes voor milkshakes of rietjes voor ijskoffie? Dit zijn vaak bestellingen die klanten meenemen voor to-go. Bijvoorbeeld op het station of in een snackbar als klanten onderweg zijn. Ook zijn er veel klanten die order voor thuis en dus bijvoorbeeld een wegwerp smoothie rietje nodig hebben omdat ze thuis geen dikke rietjes hebben. In dit artikel vind je wat tips voor dikke rietjes, bij ons ook wel jumbo rietjes!

Hier finden Sie die besten Milchshake-Ratjes 

 

Können Sie Smoothies, Milchshakes oder Milchshakes zum Mitnehmen kaufen?

Wenn Sie Smoothies kaufen, Milchshakes zum Mitnehmen kaufen, finden Sie sie in unserem Webshop! Ich verkopen rietjes van riet, diese zijn 100% natuurlijk enbiologisch afbreekbaar. Vanwege de Brede Doornede (6-8 mm und 9-11 mm) zijn ze ook zeer geschikt als rietje voor ijskoffie, Milchshake von Smoothies. Deze rietjes van riet zijn ook nog eens robuust stevig waardoor ze geschikt zijn voor take away en bezorging!

Bekijk hier ons sortiment van milkshake rietjes of Bestel ze über Sligro, Biofutura und Scanwic.

De rietjes zijn verkrijgbaar in 6- 8mm x 200mm of 9 - 11mm x 200mm en zijn verpakt per 250 stuks. Ook als je op zoekt bent naar dikke rietjes van 12 mm zou je voor de 9-11 mm kunnen kiezen want deze zijn Breed genoeg voor milkshakes en ijskoffie. Let op: onze rietjes met een Brete van 9-11 mm zijn niet geschikt voor bubble tea.

 

Haben Sie einen Smoothie gekauft? Kann ich diese Rezepte auch für Milchshakes und Cocktails verwenden?

Ja, Sir. Straw by Straw is ooit begonnen als leverancier van duurzame rietjes van stro. Deze hebben een dunne diameter en zijn met name geschikt voor drinkpakjes. Sinds 2 jaar hebben we ook dikke rietjes met een brede diameter. Deze rietjes zijn geschikt voor milkshakes, maar ook voor smoothies of ijskoffie. Dikke rietjes van riet zijn ideal voor drinken met een wat dikkere substantie! En zeker ook voor take away!

 

Haben Sie spezielle Rezepte für Smoothies oder Milchshakes zum Mitnehmen?

Ja, er zijn speciale dikke rietjes verkrijgbaar die geschikt zijn voor take away smoothies, ijskoffie of milkshake. Dit type rietje heeft een groter diameter, waardoor er meer hat in der Vergangenheit getrunken. Von dikke drankjes. De dikke rietjes zijn meestal gemaakt van papier of siliconen. Alleen bij zeer koude getrunken vergaan papieren rietjes ook vrij snel. Kies daarom voor rietjes van riet. Deze zijn vaak sterker dan de reguliere rietjes van papier, waardoor ze bestand zijn tegen het vocht en de druk waarmee smoothies, ijskoffie of milkshake in het rietje wordt geduwd. Deze rietjes zijn ook stevig genoeg als ze 'vervoerd' moeten geworden bij Thuisbezorgd of als to-go worden meegenomen.

Deze rietjes zijn geschikt voor voor eenmalig gebruik om mee te geven aan klanten. Omdat ze vrij robuust en stevig zijn, zijn deze rietjes van riet ook geschikt als herbruikbare rietjes voor thuis. Ze gaan ongeveer 5 keer mee in de vaatwasser. Dit is ideal om dus 'cadeau' te geven aan klanten!

Dikke Rietjes für Smoothies und Getränke finden Sie hier 

Haben Sie verschiedene Arten von Getränken für Smoothies, Getränke oder Milchshakes zum Mitnehmen?

Ja, er zijn verschillende soorten dikke rietjes die je kunt gebruiken voor take away smoothies, ijskoffie en milkshakes. Meestal worden rietjes gemaakt van papier, maar je kunt ook kiezen voor geen plastic rietjes of milieuvriendelijke rietjes. Veel bedrijven kiezen voor papieren rietjes want deze kun je heel mooi bedrukken met je eigen logo op een rietje. Helaas blijven papieren rietjes niet super stevig in koude drinken dus is het verstandig om te kijken naar andere rietjes. Er zijn ook speciale rietjes met bedrukking beschikbaar, afhankelijk van de gelegenheid waar je het drinken verkoopt.

 

Was ist de prijs voor dikke rietjes voor smoothies, ijskoffie of milkshake take away?

De prijs voor dikke rietjes voor smoothies, ijskoffie of milkshake take away is afhankelijk van de winkel waar je ze koopt. Bij Straw by Straw Diesen Preis habe ich für 18,95 Euro gekauft und noch ein Jahr später gekauft Korting bij aankoop van e omdoos. 

 

Warum möchten Sie Smoothies kaufen, Getränke oder Milchshakes zum Mitnehmen?

Kiezen voor dikke rietjes is een handige optie as je smoothies, ijskoffie of milkshake take away aan je klanten wil aanbieden. Deze rietjes zijn namelijk veel steviger dan standaard rietjes. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ze bij het drinken zullen stukgaan. Bovendien zijn deze rietjes gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor ze milieuvriendelijker zijn dan plastic rietjes. Zo kan je milieubewust je klanten bedienen.

 

Will je meer weten over dikke rietjes? Neem und Kontakt mit hello@strawbystraw.com