100% biologisch abbaubar

Kostenlose Probe aanvragen

 Rietjes in Meerdere-Durchmessern

Milchshake rietjes

Milchshake rietjes

Wil je speciale milkshake en smoothie rietjes kopen waarbij over duurzaamheid is nagedacht? Dan zit je bij Straw by Straw in Amsterdam ging. Wij produceren namelijk rietjes die goed zijn voor het milieu, gemaakt van rietstengels. De rietjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en ästhetisch aangenaam. Wij willen het gebruik van plastic minimaliseren en dit duurzame alternatief betaalbaar en toegankelijk maken. Daarom bieden we wereldwijd de beste prijzen voor onze rietjes aan.

Will je de Milchshake rietjes eerst uitproberen?

Tester kostenlos!

Special voor je smoothie en milkshake fijne rietjes kopen

Voor milkshakes en smoothies is het belangrijk om rietjes te gebruiken die stevig zijn. Wij bieden speciale rietjes traf stevigheid äh. Bij ons vind je rietjes die steviger zijn dan de papieren Variante, waardoor de rietjes niet slap worden. Denk aan bijvoorbeeld de speciale Jumbo-rietjes für Longdrinks. Je geniet dus optimaal van je milkshake of smoothie door onze rietjes te kopen. Daarnaast beschikken de rietjes over een structuur die natuurlijk en duurzaam is. Zo draag je bij een het comfort van je gasten en denk je na over het milieu. Geniet altijd optimaal van je milkshake of smoothie door onze vegane Rietjes gemakkelijk te kopen.

Neem Contact traf sich bei Speciale rietjes voor milkshakes en smoothies

Onze milkshake en smoothie rietjes kun je eenvoudig online kopen. Sehen Sie sich an, wir onze Produkte aan verschillende Groothandels en Toeleveranciers. Heb je vragen over de Hebel von benieuwd hoe de rietjes geproduceerd worden? Twijfel dan niet om contact traf ons op te nemen via tel:+31 6 48 142 608. Daarnaast bereik je ons via hallo@strawbystraw.com.

Natürlich, robust und SUP-sicher. Bestel hier duurzame rietjes: