100% biologisch abbaubar

Kostenlose Probe aanvragen

 Rietjes in Meerdere-Durchmessern

Dikke rietjes

Dikke rietjes

Ben je op zoek naar dikke, stevige rietjes sterben ook nog eens milieuvriendelijk enbiologisch afbreekbaar zijn? Dan zit je bij Straw by Straw in Amsterdam ging helemaal. Wij produceren namelijk rietjes gemaakt van riet in verschillende soorten en maten. Onze producten zijn zeer geschikt voor de horeca en verminderen het gebruik van plastic binnen jouw onderneming. Je koopt de rietjes in grote hoeveelheden in, maar vindt onze producten ook bij diverse groothandels en toeleveranciers.

Will je de dikke rietjes eerst uitproberen?

Tester kostenlos!

Dikke en stevige rietjes met een fijne structuur voor elk drankje

Dikke en stevige rietjes zijn ontzettend handig bij het drinken van verschillende drankjes. Wij bieden bijvoorbeeld rietjes voor Milchshakes aan, om optimaal te kunnen genieten van je drankje. Bij dikke rietjes hoef je niet bang te zijn dat je rietje zacht en onbruikbaar wordt. Onze getroffen rietjes gemaakt van tarwe ben je verzekerd dat je je rietjes voor een langere tijd kunt gebruiken. De rietjes zijn net zo stevig als bamboe, wat de rietjes steviger maakt dan de papieren versie. Zo draag je niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan het comfort en gebruiksgemak van jouw gasten.

Vraag een free sample voor dikke rietjes en ervaar het gemak

Ben je benieuwd hoe onze stevige, dikke rietjes eruitzien? Vraag und online eine kostenlose Probe aan. We sturen de sample binnen twee werkdagen naar je op, zodat je de rietjes van ons bedrijf zelf kunt testen. Ook stellen we graag een op maat gemaakt offerte voor je op. Heb je vragen of wil je advies over welke rietjes het meest geschikt zijn voor jouw onderneming? Neem dan gerust Kontakt traf ons op door te bellen naar tel:+31 6 48 142 608 oder senden Sie eine E-Mail an hallo@strawbystraw.com.

Natürlich, robust und SUP-sicher. Bestel hier duurzame rietjes: