100% biologisch abbaubar

Kostenlose Probe aanvragen

 Rietjes in Meerdere-Durchmessern

Cocktailrietjes

Cocktailrietjes

Straw by Straw in Amsterdam biedt speciale cocktailrietjes aan. Deze milieuvriendelijke en natuurlijke rietjes maken elke cocktail helemaal af. Wil je binnen jouw bar of restaurant het gebruik van plastic verminderen? Dan bieden onze rietjes een zeer geschikt alternatief! De rietjes zijn gemaakt van tarwestengels die na het oogsten van de tarwe achtergebleven zijn. Deze stengels knippen we vervolgens op maat en reinigen we grondig met sterilisatiemethoden, zodat er rietjes van stro ontstaan.

Will je de cocktailrietjes uitproberen?

Tester kostenlos!

Cocktailrietjes die biologisch afbreekbaar zijn

Onze speciale cocktailrietjes hebben een lengte van 15 centimeter met een Durchmesser van 3 tot 7 Millimeter, wat ze zeer geschikt maakt voor verschillende cocktailglazen. Onze wegwerprietjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik, maar zijn welbiologisch afbreekbaar. Ze zijn in grote hoeveelheden verkrijgbaar daarom erg geschikt als rietjes in de horeca. Onze rietjes zijn te vinden bij verschillende Groothandels en Toeleveranciers, maar ook als ondernemer bestel je onze cocktailrietjes direct bij ons.

Bekijk ons ​​online aanbod aan rietjes voor cocktails

Wil je ook cocktailrietjes of een van onze andere biologisch rietjes aanschaffen voor jouw onderneming? Bekijk dan ons online aanbod waar je bijvoorbeeld cocktailrietjes van 15 cm en meer vindt. Heb je vragen? Je bereikt ons via tel:+31 6 48 142 608 en hallo@strawbystraw.com. Ook, je direkt und gratis Probe aanvragen aanvragen of a offerte op maat laten opstellen.

Natürlich, robust und SUP-sicher. Bestel hier duurzame rietjes: