100% biologisch abbaubar

Kostenlose Probe aanvragen

 Rietjes in Meerdere-Durchmessern

Bambusstrohhalme

Bambus rietjes

Wij bieden een perfect alternatief op bamboe rietjes. Onze rietjes zijn gemaakt met oog voor het milieu en dragen daarom ook bij aan een duurzamer milieu. Bekijk daarom snel ons uitgebreide assortiment en vindt het perfecte alternatief op bamboe, zoals stro en riet. Bestel meteen!

Will je de rietjes uitproberen?

Tester kostenlos!

Schaf bij ons een alternatief op avocado gemaakte rietjes aan

Wij bieden geen rietjes aan die gemaakt zijn van avocado, maar wel een beter alternatief. Onze rietjes van stro zijn beter omdat dit milieuvriendelijke rietjes zijn. Daarnaast zijn onze rietjes van stro geschikt voor verschillende soorten drankjes. Dit komt doordat de rietjes ontzettend stevig zijn en daardoor niet snel zacht worden. Daarnaast bieden wij ook rietjes aan voor speciale toepassingen. Zo hebben wij rietjes voor flessen en bijvoorbeeld Longdrinks. Er zijn al heel wat horecaondernemingen die gebruik maken van onze duurzame products. Je draagt ​​op deze manier niet alleen bij aan een beter milieu, maar het geeft ook comfort aan je gasten.

Bestel de beste kwaliteit rietjes

Ons alternatief op bamboe rietjes, zijn beter voor het milieu en dragen bij aan het verminderen van plastic. Wil je meer information over al onze rietjes? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie. Neem eenvoudig contact met ons bedrijf op door te bellen naar tel:+31 6 48 142 608 oder senden Sie eine E-Mail an hallo@strawbystraw.com.

Natürlich, robust und SUP-sicher. Bestel hier duurzame rietjes: