Zum Inhalt

Notizen des Gründers - #1

BREAKING NEWS - Das Wort ist DUt!

Wat ben ik megatrots en blij dat ik dit eindelijk kan aankondigen… Straw by Straw is vanaf nu ook verkrijgbaar bij HANOS! Precies 2 jaar geleden, nadat ik het business model van eetbare rietjes had aangepast naar duurzame rietjes van stro, begon Straw by Straw beetje bij beetje te groeien. Een duurzame missie voorop, maar wél commercieel blijven. Hoe konden wir sterben juiste balans houden en ervoor zorgen dat we serieus werden genomen als kleines Startup?

Wir hebben veel getest en geëxperimenteerd, dat was niet makkelijk want ik zat dagelijks met vragen als: wel of niet aan de slag met groothandelaren en Distributors? Zo ja, hoe krijg je dát nou weer voor elkaar? Verkopen is 1, maar de productiecapaciteit op de juiste snelheid krijgen war in het start een uitdaging voor zo'n new product. En hoe zorg je ervoor dat genoeg mensen het kennen om volume te draaien?

Het ist gelukt! Team Straw by Straw heeft keihard gewerkt om de groei zowel aan de voor- als achterkant voor elkaar te krijgen! En nu is het dan zover: duurzame stro-rietjes, toegankelijk voor alle Horeca-Profis und nu dus óók verkrijgbaar bij jouw HANOS Filiaal!

- Everlyn Liu

 

 

(Foto: Everlyn Liu und William van den Hout bei HANO. Fotografie: Monika Vaskorova.)

Jetzt Einkaufen